Kies jouw beurs!

Studiecoaches

SAMEN MAAK JE DE JUISTE STUDIEKEUZE!

Je studiekeuze is een belangrijke keuze. En zeker op zo’n jonge leeftijd is het lastig om die belangrijke beslissing te nemen. Bereid je daarom zo goed mogelijk voor. Tijdens Onderwijsbeurs Zuid kun je je op allerlei manieren laten informeren over jouw studiekeuze. Zo zijn er een groot aantal professionele studiekeuzecoaches aanwezig die jou als uitgangspunt nemen in een gesprek van 15 minuten.

De persoonlijke coaches van 'Jong & Studie', '2GetThere Coaching', 'Studiekeuze Advies' en 'GB Studiekeuze' zijn beide dagen aanwezig op de beurs. Zij zijn er voor al je vragen en proberen je tijdens dit ‘speedcoachgesprek’ een stapje verder te helpen richting de juiste studiekeuze.

Logo DeJuisteStudiekeuze

Heb je (nog) geen idee? Dan raden wij je aan om eerst een studiekeuzesessie te bezoeken om wat meer inspiratie op te doen. Bekijk hier het volledige programma.

Heb je wel al een idee of twijfel je nog tussen bepaalde opleidingen? Dan is een studiecoachgesprek echt iets voor jou! Meld je op de beurs aan voor een gratis coachgesprek bij de ‘Aanmeldbalie Coaching’ boven op het bordes. Ouders/begeleiders zijn uiteraard ook welkom bij het gesprek.

Logo Jong & Studie Logo 2GetThere Coaching

DAAROM DOEN!

‘1 op de 3 studenten in het hoger onderwijs maakt het eerste jaar van de studie niet af.’

‘Maar liefst één op de vijf schoolverlaters heeft spijt van zijn of haar studiekeuze.’

Door onafhankelijk studiekeuze-advies kan jij voorkomen dat je verkeerd kiest. Door een goed studiekeuzetraject voorkom je dat je moet 'switchen' van studie en daarmee verklein je de financiële risico’s.