Kies jouw beurs!

Informatie voor exposanten

28 & 29 SEPTEMBER 2018
Beursgebouw Eindhoven
Reserveer direct een stand

Word gezien op de best bezochte studiebeurs
van zuid-nederland!

Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. In deze tijd is het essentieel om direct de juiste studie te kiezen, wat het er voor jongeren en hun ouders niet eenvoudiger op maakt.

Onderwijsinstellingen dienen zich daarom in het oriëntatietraject al te onderscheiden en ervoor te zorgen dat zij bij mogelijke studenten op het netvlies verschijnen en blijven. Het participeren aan een studiekeuze-evenement als Onderwijsbeurs Zuid is hét middel bij uitstek om uw organisatie aan uw doelgroep te presenteren.

Onderwijsbeurs Zuid is met 19.000 bezoekers het nummer 1 studiekeuze-evenement van Zuid-Nederland. De beurs biedt het grootste overzicht van studiemogelijkheden op mbo, hbo en wo niveau en helpt daarmee jongeren bij het maken van een studiekeuze. Naast de mogelijkheden in Nederland biedt de beurs ook informatie over stage en studeren in het buitenland. Bekijk hier alvast de deelnemerslijst.

Voordelen van deelname
  • Feiten & cijfers In 2018 gaat de Onderwijsbeurs Zuid voor de 15e keer .. Lees meer
  • Banners downloaden Plaats banners op je website zodat de bezoekers .. Banner downloaden
  • Sponsoring aanvragen Veel van de jongeren die een studiekeuze moeten ... Bekijk mogelijkheden
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Altijd het laatste nieuws direct in je mailbox? We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom Onderwijsbeurs Zuid. Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ik ben een
Aanmelden nieuwsbrief
Onderwijsbeurs zuid wordt georganiseerd door:
Adresgegevens:
Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop
Contactgegevens:
Tel: 040 - 297 94 94
www.ogz.nl