Kies jouw beurs!

Marketingcampagne

Uitgebreide marketingcampagne

Wij zetten voor Onderwijsbeurs Zuid een uitgebreide marketingcampagne in met een breed aanbod aan marketingcommunicatietools, waarmee we de verschillende doelgroepen effectief bereiken. Bekijk ook de marketingcampagne van Onderwijsbeurs Zuid 2017!

 

Geoptimaliseerde websites

Aansprekende en geoptimaliseerde website met interessante online exposuremogelijkheden voor exposanten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Full Banner hierboven of de banners op de homepage.

   

Uitgebreide beursspecial

Onderwijsbeurs Zuid wordt bij het grote publiek aangekondigd met een beursspecial, ingestoken in de grootste dagbladen van de regio, namelijk Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad. Met daarin leuke stukken over de beurs en het onderwijs.

   

Offline & Online communciatie

Daarnaast is er een ondersteunende offline- en online- communicatiecampagne rondom Onderwijsbeurs Zuid en de beursspecial in Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad en op de websites van de dagbladen.

   
   

Nieuwsbrieven

Inzet van nieuwsbrieven aan geselecteerde en gesegmenteerde database van leerlingen/studenten, ouders én decanen. Bekijk hier een aantal voorbeelden: leerlingen, ouders en decanen.

 

Decanenbenadering

Gerichte decanenbenadering via eigen database, specifieke mailingcampagnes en aanwezigheid bij decanenbijeenkomsten ter kennisgeving/promotie van ons beursportfolio.

 

Social Media

Uitgebreide social media-campagnes op onder meer Facebook, Twitter & Instagram met een groot bereik in de weken voor de beurs.

Posters & Flyers

Opvallende posters, flyersborden en banners op scholen/bibliotheken, de beurslocatie en bij drukke plaatsen in de verre omgeving van de betreffende beurs.

 

Online Campagne

Per beurs een uitgebreide onlinecampagne door middel van Google AdWords, Google Display Netwerk en Remarketing (Google en Facebook) met meer dan 1 miljoen weergaven!

 

 

Mediapartners

       

Bekijk hier de marketingcampagne van Onderwijsbeurs Zuid 2017.