Onderwijsbeurs Zuid 2020-04-02
Vanuit thuis een studie kiezen: hoe doe je dat?

Goed, je zit dus thuis. Maar de lessen gaan op afstand door en je kan nog steeds de klas uit worden gestuurd. Weinig veranderd, toch? Nou… niet helemaal. Het is een bijzondere tijd en daar horen bijzondere maatregelen bij. Het kiezen van een studie zal dus ook wat anders gaan.

corona studiekeuze meeloopdagen open dagen
Onderwijsbeurs Zuid 2020-04-02
Wat betekent de coronacrisis voor mij?

Het Coronavirus heeft impact op ons allemaal, zo wordt iedereen aangeraden binnen te blijven, evenementen gaan niet door en scholen zijn gesloten. Dat heeft nogal wat invloed, vooral op degene die volgend jaar gaan studeren en nu dus eindexamen zouden doen, jij dus. Wat betekent dit voor jou? En vooral, hoe kan je er een positieve draai aan geven?

studiekeuze corona aanmelddeadlines
Onderwijsbeurs Zuid 2019-10-01
Onderwijsbeurs Zuid is er echt voor de leerlingen

Onderwijsbeurs Zuid in het Beursgebouw Eindhoven zit er weer op. De beurs was goed bezocht: op  vrijdag waren er 8.631 bezoekers en op zaterdag 10.194, samen goed voor een totaal van 18.825. Dit was tevens het laatste jaar in het Beursgebouw. Na zestien jaar verhuist de beurs naar het Koningshof in Veldhoven (nabij Eindhoven).

Onderwijsbeurs Zuid 2019-09-10
Ontdek de opleiding van je dromen

Twijfel je over je studiekeuze? Of heb je zelfs nog geen idee wat je volgende opleiding zal worden? Op 27 en 28 september kom je tijdens Onderwijsbeurs Zuid een stuk verder met je studiekeuze, als mbo-instellingen, leerwerkbedrijven, hbo’s en universiteiten zich in het Beursgebouw presenteren in Eindhoven. ‘Ervaringsdeskundigen’ vertellen waarom hun beursbezoek vorig jaar nuttig was.