Doorstuurtekst Ouders

Beste ouder,

Binnenkort staat uw zoon of dochter een belangrijk moment te wachten, het maken van een studiekeuze. Niet gemakkelijk op zo’n jonge leeftijd en des te belangrijker dat uw kind zich goed oriënteert op de verschillende mogelijkheden.
U als ouder kunt hier bij helpen door samen een bezoek te brengen aan Onderwijsbeurs Zuid.
De beurs vindt plaatst op vrijdag 27 & zaterdag 28 september 2019 in het Beursgebouw Eindhoven en heeft een compleet aanbod aan opleidingen op zowel mbo-, hbo- en universitair niveau.

Bereid het beursbezoek samen met uw kind goed voor. Voorafgaand aan de beurs via de website en tijdens de beurs kan uw kind de persoonlijke plattegrond gebruiken. Door een selectie te maken op basis van niveau, opleiding en interessegebied kunnen zij een persoonlijke plattegrond printen, waarbij direct duidelijk wordt welke deelnemers op de beurs het meest interessant zijn. Daarnaast vinder er op de beurs energieke startsessies plaats. In deze sessie wordt u binnen een paar minuten klaargestoomd om de beurs zo efficiënt mogelijk te bezoeken.

Daarnaast heeft de beurs een internationaal plein met informatie over studeren in het buitenland en er is een België plein met verschillende hogescholen en universiteiten uit België.
Uw kind wordt volledig geïnformeerd en ook aan u wordt gedacht. Er vinden sessies plaats over hoe u uw kind kunt helpen bij de studiekeuze en u vindt informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering.
Een goed startmoment voor uw kind om straks een weloverwogen studiekeuze te maken. 

Wij zien u graag op vrijdag 27 & zaterdag 28 september in Eindhoven.
Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.onderwijsbeurszuid.nl