Hoe bezoek je de beurs?

De beurs vindt dit jaar plaats in het Koningshof in Veldhoven. Er zijn verschillende manieren om hier te komen. Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, het door ons gefaciliteerde busvervoer en het openbaar vervoer (circa 30 minuten reistijd) vanaf Eindhoven Centraal Station waar elke 10 minuten een bus vertrekt.

Vanwege de coronamaatregelen hebben we een beperkte capaciteit en werken we met een maximum aantal bezoekers per tijdslot. Om deze redenen is het voor de aankomende editie niet mogelijk om je klassikaal aan te melden. Leerlingen kunnen de beurs uiteraard samen met een ouder/begeleider bezoeken. Hiervoor geldt een maximum van één ouder/begeleider per leerling. Decanen en mentoren zijn uiteraard van harte welkom om de beurs op eigen gelegenheid te bezoeken.

Aanmelden Informatie aanvraag

Informatie aanvraag decaan/mentor
De heer Sweerts
De heer Sweerts
Decaan Sintermeertencollege

"Mijn mooiste ervaring als decaan op de beurs is dat leerlingen door kennismaking en opgedane ervaringen aangezet worden om verder te gaan speuren en open dagen te gaan bezoeken. Ook van opleidingen/richtingen die vooraf minder of onbekend waren."