Hoe bezoek je de beurs?

Je kunt de beurs klassikaal bezoeken met het gebruik van eigen vervoer of gebruik maken van het door ons georganiseerde busvervoer (vanaf 30 personen). Ook dit jaar is er weer een voordelige treinactie samen met de NS. Je ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland. Bestel je treinkaartje met korting.

Klassikaal bezoek

Je kunt de beurs eenvoudig met leerlingen bezoeken door je klas vooraf aan te melden.
Na registratie ontvang je direct een mail met daarin een code waarmee je leerlingen een persoonlijk e-ticket kunnen aanvragen. Zonder geprint persoonlijk e-ticket is er helaas geen toegang tot de beurs.

Klassikaal aanmelden Informatie aanvraag

Busvervoer

Georganiseerd Busvervoer

Op vrijdag 9 oktober kun je de beurs met je leerlingen, studiebegeleiders en ouders gratis klassikaal bezoeken. Ligt je school binnen 50 kilometer van Koningshof? Dan betaal je een kleine bijdrage van € 5,- per inzittende, vanaf 50 tot 70 km betaal je €6,50 en vanaf 70 km is het busvervoer alleen mogelijk op aanvraag. Na het beursbezoek brengen we je ook weer netjes thuis. Vanaf 30 personen is het busvervoer te reserveren.

Wij gaan uit van een beursbezoek van minimaal 1,5 en maximaal 2 uur inclusief het in- en uitstappen bij de bus.

Klassikaal registreren inclusief busvervoer is mogelijk tot en met vrijdag 6 september.

Vraagteken

WAAROM KLASSIKAAL REGISTREREN?

Na registratie ontvang je per mail een login voor de persoonlijke “Management Decanen” portal. Je kunt hier zien welke leerlingen al een persoonlijk e-ticket hebben aangevraagd. Op deze plek kun je eveneens alle e-tickets van de aangemelde leerlingen in één keer uitprinten (mits zij zich via de persoonlijke code hebben geregistreerd). Daarnaast kun je zien wie achteraf de beurs wel of niet hebben bezocht.

Klassikaal registreren is niet alleen handig voor jou maar ook voor je leerlingen. Het ticket is voorzien van een barcode. Wanneer leerlingen op de beurs meer informatie wensen van een bepaalde opleiding of onderwijsinstelling, kunnen zij zich laten scannen en zullen zij de voor hen relevante informatie digitaal ontvangen.

Naast bovenstaande voordelen voorkomt het ook lange rijen bij de ingang, wel zo fijn voor jou en je leerlingen.

Klassikaal

Bezoek je niet klassikaal?

Bezoek je de beurs niet klassikaal maar wil je leerlingen en hun ouders wel op de beurs attenderen?

Bestel dan hier posters en flyers van de beurs, die je kunt ophangen en uitdelen bijvoorbeeld tijdens ouderavonden.

Informatie aanvraag decaan/mentor
De heer Sweerts
De heer Sweerts
Decaan Sintermeertencollege

"Mijn mooiste ervaring als decaan op de beurs is dat leerlingen door kennismaking en opgedane ervaringen aangezet worden om verder te gaan speuren en open dagen te gaan bezoeken. Ook van opleidingen/richtingen die vooraf minder of onbekend waren."