Lesmateriaal bestellen

Wij bieden jou en je leerlingen gratis lesmateriaal aan. Het lesmateriaal voor vmbo-leerlingen zorgt ervoor dat ze met een duidelijke opdracht de beurs bezoeken. Ook krijgen zij vooraf een aantal voorbeeldvragen die zij tijdens de beurs kunnen stellen om de juiste informatie in te winnen.
Daarnaast biedt het materiaal handvatten om verdieping te geven aan het bezoek, waardoor leerlingen zich breder kunnen oriënteren. Tot slot bieden de opdrachten de mogelijkheid om achteraf het bezoek te evalueren.

Lesmateriaal bestellen

Wanneer je kiest voor een klassikale aanmelding krijg je per leerling een set toegezonden en een aantal handleidingen voor de docenten/decanen/mentoren die de leerlingen begeleiden. In de handleiding geven wij tips, achtergrondinformatie en suggesties hoe je het lesmateriaal toe kunt passen.

Voor havo/vwo leerlingen en mbo studenten stellen wij indien gewenst lesmateriaal beschikbaar in de vorm van een aantal voorbeeldvragen. Dit helpt de leerlingen om op de beurs met de (onderwijs)instellingen in gesprek te gaan en laat ze alvast nadenken over de vervolgstudie en wat daar allemaal bij komt kijken.

Het lesmateriaal wordt vanaf begin september verstuurd.