AP Hogeschool Antwerpen

https://www.ap.be/

Standnr: 314

HBO, Belgisch onderwijs

AP Hogeschool Antwerpen

AP is als hogeschool meer dan een hoger onderwijsinstelling. AP is een leerstad, een verrijker van talent, een versterker van inzet en een verdieper van het wereldbeeld van studenten. Met gedreven lesgevers, vooruitstrevende inhoud, directe eerlijke oriëntatie en maximale interactie met expertise zorgt AP ervoor dat elke student zijn potentieel ten volle kan ontplooien.

Het opleidingsaanbod van AP Hogeschool is tegelijk uniek én breed. De samenwerking met de Schools of Arts, bachelor- én graduaatsopleidingen en een aanbod voor professionals maken van AP een uitzonderlijke biotoop. Iedereen krijgt de kans om een traject te volgen dat afgestemd is op zijn of haar specifieke interesses en mogelijkheden. In de Schools of Arts streven we daarbij naar artistieke excellentie in een internationale context. Bij AP maken medewerkers, werkveld en studenten samen onderwijs. 

Onze hogeschool biedt een uitgebreid gamma aan omkaderende activiteiten die mogelijke drempels voor, tijdens en na de studieloopbaan verlagen. Zo garanderen we maximale leerwinst voor elke student. Een student bij AP groeit als mens en ontwikkelt zich tot wereldburger. 

Bovendien is AP een expertisecentrum en een driver voor onderzoek en innovatieve ontwikkeling, samen met regionale én internationale partners. 

Kortom, wie een traject loopt bij AP Hogeschool haalt het beste uit zichzelf en is klaar om in een voortdurend veranderende maatschappij écht het verschil te (blijven) maken.

AP Hogeschool, laat zien wat in je zit. 

Onze studiegebieden
Business & Recht
Gezondheid & Wetenschap
Industrie & Omgeving
Media, Design & IT
Mens & Maatschappij
Onderwijs & Training
Kon. Academie voor Schone Kunsten
Kon. Conservatorium