Birkman.nl

https://www.birkman.nl

Standnr: 3

HBO, WO, Internationaal, Hulp bij studiekeuze

Birkman.nl

Birkman.nl geeft jongeren vanaf 16 jaar op een snelle en diepgaande manier verbeterd inzicht in hun persoonlijkheid en helpt hen bij de oriëntatie en studiekeuze voor een vervolg opleiding.

Wij geven inzicht in: Wat jou meer en minder interesseert. Wat jouw sterke gedrag is. Wat jij nodig hebt om over je sterke gedrag te kunnen beschikken en welke aansluiting jij hebt op 22 beroepsgroepen, sectoren en functies. Met deze informatie kun jij je beter oriënteren en een keuze maken voor een vervolgstudie, opleiding en school. Om je dit te kunnen bieden werken wij met de Birkman methode. Een wetenschappelijke methode die reeds 70 jaar bestaat en al miljoenen mensen vooruit heeft geholpen.

Dus: Ben je 16 jaar of ouder? Weet je nog niet precies wat je wilt? Wat je interesseert en leuk vindt? Wil je meer inzicht in jouw persoonlijkheid voordat je direct een keuze maakt voor een opleiding en school? Maak dan kennis met de Birkman Methode. Ons team van Birkman coaches staat klaar voor jou.

Informatie speciaal voor ouders, decanen, mentoren, scholen, bedrijven en geïnteresseerden. 
Al 70 jaar verdiept, versnelt & verbetert De Birkman Methode loopbaan-, persoonlijke-, team- talent- en leiderschapsontwikkeling voor mensen & teams in scholen en bedrijven in de wereld. Birkman beschikt over unieke psychologische diepteanalyse die bekend staat als dé Gouden Standaard onder de persoonlijkheidsanalyses. Op basis van één wetenschappelijk valide & betrouwbare vragenlijst worden levensbestendige rapporten gevormd. Kies je voor Birkman dan kies je voor kwaliteit en echte inzet van Human well-being.