Broers MBO college

Broers MBO college

Over Broers MBO College

Waar wij voor staan

Het kan veel beter! Dat is wat Corné Broers gedacht heeft toen hij zijn werk als docent in het regulier onderwijs opgaf en de rijkserkende MBO-poot van Instituut Broers realiseerde. Wat begon uit een gevoel van ontevredenheid heeft zich later ontwikkeld tot een uitermate succesvolle en professionele school met negen rijkserkende voltijd MBO-niveau 4 opleidingen. Wat ons betreft het beste alternatief in voltijd MBO-land. Elk jaar stromen er gemiddeld honderdtwintig gedreven studenten in, trappelend om in twee jaren tijd hun MBO-niveau 4 diploma te behalen.

Door het bieden van onderwijs van de hoogste kwaliteit, gegeven in kleine klassen door betrokken docenten, is het onze missie om studenten beter en sneller voor te bereiden dan wie ook. Een succesvolle carrière in de arbeidsmarkt of succesvol doorstromen naar een HBO-vervolgopleiding ligt in het verschiet. Kortom: betrokken onderwijs.

Wij zijn tevreden als

We willen meer dan alleen een MBO-niveau 4 diploma toevoegen aan het succes van onze studenten. We geloven dat dat kan. Met kleinschaligheid, betrokkenheid en wijzen op gedrag. Wij kennen onze studenten.

We willen dat onze studenten met een diploma en de juiste vaardigheden van school gaan om hun weg in de arbeidsmarkt of het HBO met zeer veel succes te bewandelen. Wij zijn elk jaar weer trots dat wij daar onderdeel van zijn.