🚨Codam 🚨

https://www.codam.nl/

Standnr: 306

MBO, HBO, WO

🚨Codam 🚨

 

 

Become a software engineer from scratch!🚀


Welkom bij Codam, een voltijd programmeeropleiding in hartje Amsterdam. Bij Codam leer je in 2 jaar programmeren.We bieden een kwalitatief hoogstaande opleiding tot software engineer die toegankelijk is voor een zo groot mogelijke en diverse groep mensen.   

Alleen doen wij het nét een beetje anders:

 1. Je betaalt geen collegegeld
 2. We hebben geen leraren en;
 3. We zijn 24/7 open.


Bovendien is Codam voor iedereen toegankelijk, want er is geen vooropleiding of diploma vereist, om je aan te melden moet je alleen ouder dan 18 zijn. Wij geloven dat iedereen kan leren programmeren, waar je ook vandaan komt.
 

⚖️ Hoe tevreden zijn Codamstudenten❓

4.58/5 raad Codam aan andere aan! 

Waarom studenten voor Codam kiezen❓

 1. 📚 Kwalitatief hoogstaand

  Codam biedt kwalitatief hoogstaand peer-to-peeronderwijs dat bestaat uit projecten en bijbehorende instructies waarmee studenten zelf aan de slag gaan. Het is een vorm van onderwijs die de student centraal stelt en op laagdrempelige wijze serieuze en prikkelende uitdagingen biedt.
   
 2. 🤑 Financiële zekerheid

  De tech-industrie ontwikkelt zich op ongekende wijze en ieder jaar zijn er meer goed toegeruste programmeurs nodig. Het vooruitzicht van een succesvolle carrière en een goedbetaalde baan na een opleiding aan Codam spreekt veel studenten aan.
   

 3. ⏳ Flexibiliteit

  We zijn allemaal verschillend. Zo zijn sommigen echte nachtbrakers en functioneren anderen beter in de ochtend. Codam is 365 dagen per jaar 24 uur per dag open zodat studenten een eigen werkschema kunnen samenstellen dat aansluit bij hun persoonlijkheid en de momenten waarop ze het meest productief zijn.
   

 4. 🔥 Levendige Community

  Codam is een plek om te leren, te socializen en vrienden voor het leven te maken. En dat alles ook nog eens in hartje Amsterdam. Het is een intrigerende smeltkroes van verschillende achtergronden. Sommige studenten hebben hun middelbare school niet afgemaakt, andere hebben een universitaire graad en weer andere hebben al een aantal jaren werkervaring. Verreweg de meesten hebben geen of weinig ervaring met programmeren en toch zijn ze allemaal bij Codam terechtgekomen met het doel een nieuwe start te maken en  softwareontwikkelaar te worden.  

   

Waar wacht je op?👉 www.codam.nl