D'NEXT WHO IS THAT?! ๐Ÿš€๐Ÿ˜œ

https://deecoo.nl/

Standnr: 240

MBO, HBO, Leerwerkbedrijf, (Bij)baan

D'NEXT WHO IS THAT?! ๐Ÿš€๐Ÿ˜œ

Hi, wat leuk dat je er bent zeg! We zullen ons eerst maar is ff aan je voorstellen hรฉ. Dat praat toch net wat makkelijker hรฉ als we elkaar zien op dรฉ vrijdag of zaterdag! Toch? ๐Ÿ˜‰

Wij zijn Dโ€™NEXT en wij zijn een kennisplatform voor jongeren in de techniek om ze te helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun carriรจre in de techniek! 

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฌ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐—ด ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐˜€. Zijn we jouw ingang voor (kosteloze) ondersteuning & advies over werk, studie of geld in de technische sector. Werken, doorstuderen, of toch een tussenjaar? Wij helpen jou bij het maken van 'de keuze' waar je blijvend gelukkig mee bent! How? Door te sparren over wie je bent en waar je happy van wordt! Samen vinden we iets dat รฉcht bij je past! Zo fixen we onvergetelijke stage- of afstudeeropdrachten, gezellige en uitdagende leerwerkplekken/ baantjes, geven je handige tips en tricks en delen we kennis van de technische markt met je!

๐—›๐—ถ๐˜ ๐˜‚๐˜€ ๐˜‚๐—ฝ! ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

๐Ÿ’ป www.deecoo.nl โ˜Ž 06 107 156 59 ๐Ÿ“ฌ jvandevondervoort@deecoo.nl