Diverse exposuremogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw deelname aan Onderwijsbeurs Zuid te versterken, via zowel online- als offline-exposure.

Heeft u interesse in één of meerdere van deze mogelijkheden of een sponsorpakket op maat? Neem dan contact op met het Onderwijsteam:
E. info@onderwijsbeurzen.nl T. +31(0) 40 - 297 94 94

Alle bedragen zijn exclusief btw

Sponsorlogo

Sponsorlogo | €995,-

Logovermelding op de posters en flyers. De opvallende posters en flyers zijn zichtbaar op scholen en bibliotheken in Eindhoven en verre omgeving.

Let op: het aantal logoplaatsen is beperkt.

Advertentie in de beursspecial

Advertentie in online dossier

Samen met De Persgroep willen we een optimaal bereik creëren richting ouders én daarmee hun kinderen bereiken. In een online dossier op het Eindhovens Dagblad en Brabants Dagblad wordt in vijf artikelen over het onderwerp studiekeuze het bezoek naar de beurs aangejaagd. Een groot aantal bezoekers is zowel voor ons als organisatie als voor u als exposanten erg belangrijk. Het aanbod is branded content middels verschillende pakketten.

Prijs op aanvraag.

Banner op de website

Banner op de website | €495,- p.m.

Met een banner op de homepage van Onderwijsbeurs Zuid kunt u uw aanwezigheid communiceren op een directe en krachtige manier.

Advertentie in de digitale nieuwsbrief

Advertentie in de digitale nieuwsbrief | €395,-

U mag eenmalig een artikel (een titel van 45 tekens en 350 tekens voor de tekst) aanleveren dat geplaatst wordt in de e-mailnieuwsbrief aan de bezoekers voorafgaand aan de beurs. Tevens wordt uw logo (doorklikbaar) of banner met link opgenomen in deze emailnieuwsbrief.

Direct e-mailing

Direct e-mailing | v.a. € 995,-

Een mailing geheel in uw eigen opmaak naar het bezoekersbestand (op niveau, postcode en doelgroep (ouders/decanen/leerlingen) te selecteren). De verzending vindt plaats door OGZ.

E-mailadressen blijven ten alle tijden eigendom van OGZ.

Buitenpresentatie

Buitenpresentatie | v.a. €495,-

In overleg kunt u zich bij de entree van de beurshal presenteren. Dit kan een bedrijfspresentatie zijn, maar mag ook een ludieke actie zijn.

Kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw wensen.