Haarlem Campus & Global School for Entrepreneurship

https://haarlem-campus.com/

Standnr: 438

HBO

Haarlem Campus & Global School for Entrepreneurship

Global School for Entrepreneurship (GS4E)
Bachelor Entrepreneurship & Innovation
Start je bedrijf en behaal je bachelor diploma!
Als student bij Global School for Entrepreneurship start je jouw bedrijf vanaf dag 1 van de studie en word je ondernemer door er een te zijn.
Het curriculum van onze engelstalige opleiding neemt jou mee door het startup process en helpt jou met idea development, growth hacking en je business model
Meer weten? Schrijf je in voor de Online Open Day of Visit Day.
https://www.globalschoolforentrepreneurship.com/events/ 

Master Scale Up
Het is nu niet alleen meer mogelijk om hoe je een bedrijf opstart en ontwikkelt, ook nu te leren hoe op te schalen. Het gaat niet alleen om groei, groei en groei, echter hoe je de impact van het bedrijf kunt laten groeien!
https://www.globalschoolforentrepreneurship.com/master/
Net als de bachelor is de master te financieren via DUO (incl. OV jaarkaart).

Student Start-Up Stories
Wat is er niet mooier als leerling of student om ervaringsverhalen te lezen! Hoe is het de studenten vergaan met het opbouwen van hun start-up, het najagen van hun droom. Waar liepen ze tegenaan, hoe hebben ze hulp gevraagd en gekregen en wat liggen er voor uitdagen in de toekomst. Lees het verhaal van Santi & Emre en andere studenten, maar kijk ook naar Ask Me Anything sessies van experts en ondernemers.
https://www.globalschoolforentrepreneurship.com/student-story-santi-and-emre/
https://www.globalschoolforentrepreneurship.com/startup-stories/  

Haarlem Campus
Haarlem Campus is een samenwerking tussen Global School for Entrepreneurship en SRH University of Applied Sciences. Haarlem Campus werkt net als GS4E in 5-weekse modules, met max. twee modules tegelijkertijd. Dit voor verdieping. Haarlem Campus focust op de Business side en is een aanvulling op de niche opleiding Entrepreneurship & Innovation van GS4E waar je vanaf dag 1 start met je eigen onderneming. 

In een uniek gebouw, De Koepel te Haarlem, zijn dit de opleidingen van de toekomst:
- Business Creative Media,
- Business Psychology en
- Business Informatics & Data Sciences. 
Neem snel een kijkje via https://www.haarlem-campus.com/.

MAKE UP YOUR MIND Semester
In oktober gaan we van start met een MAKE UP YOUR MIND semester en kun je kennis met de opleidingen maken en later een keuze maken.
- Creative Media;
- Business Psychology;
- Business Informatics & Data Sciences;
- Entrepreneurship & Innovation.
  
Dit semester loopt van oktober tot en met februari. Je kunt dan in maart instromen in het tweede semester van een van de bovenstaande opleidingen of aan een van de 100 bachelor opleidingen van SRH University of Applied Sciences Berlin of Heidelberg.

DeKoepel