H&M

https://career.hm.com

Standnr: 34

MBO, HBO, Leerwerkbedrijf

H&M

Fashion, fun & action!

Als een van de grootste modeketens ter wereld biedt H&M talloze carrièremogelijkheden. Wij zijn een heel divers, bruisend bedrijf waar het tempo hoog ligt en waar de klant altijd centraal staat!

Maar het zijn onze geweldige medewerkers die ons echt speciaal maken. Van stijlvolle sales advisors en visual merchandisers tot computer whizzkids en planners met uitstekend zakelijk inzicht: al onze medewerkers hebben dezelfde ambitie en dezelfde instelling dat alles mogelijk is. En ze weten natuurlijk alles over fashion. Dankzij deze medewerkers zijn we flink gegroeid en hebben we inmiddels meer dan 4,975 winkels in meer dan 72 landen over de hele wereld. En we blijven groeien.

Onze waarden vormen het hart en de ziel van H&M. Ze staan voor wat we doen en hoe we dit doen. In onze omgang met collega's en klanten over de hele wereld helpen onze waarden ons om ons te ontwikkelen en te groeien. Deze waarden lijken individueel heel logisch, maar samen vormen ze een cultuur die volgens ons uniek is en heel anders dan de cultuur in veel andere bedrijven.

WIJ ZIJN ÉÉN TEAM
WIJ GELOVEN IN MENSEN
ONDERNEMERSGEEST
VOORTDURENDE VERBETERING
KOSTENBEWUST
RECHTUIT EN RUIMDENKEND
HOUD HET SIMPEL