Hogeschool de Kempel

Hogeschool de Kempel

Word jij die leraar met lef?

Het mooiste vak is wat ons betreft dat van leraar basisonderwijs. Het is een baan waarin je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt. En met een mooie uitdaging, want hoe zorg je ervoor dat kinderen iedere dag met plezier naar school komen? Lesgeven is dan ook veel meer dan kinderen leren lezen en rekenen. Je bouwt een band op met kinderen en je daagt ze uit het beste uit zichzelf te halen.

Kom jij bij ons studeren?

Hogeschool de Kempel is met zo'n 800 studenten een 'kleine' zelfstandige hogeschool, maar een 'grote' pabo. Door ons kleinschalige karakter voel je je al snel thuis. De parkachtige campus en open sfeer in het gebouw dragen daar beslist aan bij. De indeling en moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je prettig kunt leren en werken. Bovendien is De Kempel in de Keuzegids HBO 2020 weer uitgeroepen tot beste pabo van Nederland. Voor het vijfde jaar op rij. Deze keer met 94 punten en een score van tweemaal + op de onderdelen inhoud, toetsing, docenten, vaardigheden en voorbereiding loopbaan.

Kom sfeer proeven!

Bezoek stand 56 op de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven op vrijdag en zaterdag 27 en 28 september. Of kom naar onze open dagen of meeloopdagen. Kijk op onze website wanneer je sfeer kunt proeven op onze hogeschool.

Daarom kies jij voor De Kempel!

We garanderen een goede sfeer en goed onderwijs. We hebben aandacht voor jouw persoonlijke meesterschap. We zijn een kleinschalige hogeschool met moderne voorzieningen! En last but not least: Kempel-leraren hebben een streepje voor bij basisscholen in de regio.

 

Online voorlichting bij De Kempel