Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Hoppenbrouwers Techniek is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Begonnen in Udenhout als een eenmansbedrijf in 1918 telt ons bedrijf nu ruim 1000 medewerkers en zijn we Koninklijk onderscheiden. Als totaalinstallateur die elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt bieden wij integrale oplossingen. Met een diversiteit aan disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige  installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, domotica, dak, inspectie, beheer & onderhoud en service – zijn we actief in een zeer brede markt.

De kracht zit in onze mensen

Onze missie is de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Medewerkers staan daarbij op nummer één, aangezien menselijk kapitaal leidt tot winst. En daarom is plezier op het werk net zo belangrijk als klanttevredenheid. Want tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Niet voor niets is onze slogan: De kracht zit in onze mensen! Weliswaar technisch georganiseerd, maar de mens staat centraal.

Binnen Hoppenbrouwers werken we met zelfsturende teams. Elk team heeft een eigen specialisme in een bepaalde discipline en werkt zelfstandig van begin tot eind aan eigen opdrachten. Door het ondernemerschap in de gehele organisatie weten mensen hoe het gaat en nemen ze zelf initiatief. Dit draagt bij aan de groei van ons bedrijf.

De beste installateur van Nederland

We hebben de ambitie om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden. Daarnaast blijven we werken aan lokale aanwezigheid en oog houden voor regionale geworteldheid van medewerkers en klanten met de voordelen van een efficiënt georganiseerd bedrijf en zeer groot aanbod aan technische specialismen. Nummer 1 prioriteit blijft: medewerkers staan op nummer één en komen elke dag met plezier naar hun werk.

Traineeship bij Hoppenbrouwers

Bijna, net of nog niet zo lang geleden afgestudeerd aan een technisch hbo? De wereld ligt voor je open. Welke keuze maak je? Liefst wil je alles tegelijk: werken bij een bedrijf waar je kunt groeien, nog verder kunt leren én je vanuit je vakgebied kunt inzetten voor een duurzame wereld. Wij hebben de oplossing: een traineeship bij Hoppenbrouwers!

De opleidingskosten zijn voor rekening van Hoppenbrouwers Techniek. En natuurlijk, bij een goed verloop van je traineeship, een gegarandeerde baan bij een groeiend bedrijf. Je kunt onder andere doorgroeien naar: BIM tekenaar, Lead Engineer, Service Engineer, Werkvoorbereider of Projectcoördinator.

BBL-Traject bij Hoppenbrouwers

Heb je interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht.  Wist je dat Hoppenbrouwers al meer dan een eeuw bestaat? Een betere leerschool kun je haast niet hebben. Na het VMBO kun je de opleiding volgen in Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dat betekent dat je werken combineert met leren.  Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij Hoppenbrouwers.