IKEA Eindhoven

Standnr: 21

MBO, HBO, WO, Leerwerkbedrijf

IKEA Eindhoven

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland en is gevestigd in de gemeente Son aan de rand van Eindhoven. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en we zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

 

Waarom het zo leuk is om bij IKEA Eindhoven te komen werken? 

·Je krijgt een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden, zoals gratis OV naar je werk, personeelskorting en een dertiende maand.

·We hebben we het gezelligste team van collega’s dat je kunt wensen.

·Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in onze organisatie. We gaan aandachtig om met mensen, spullen, energie en water.

·Daarnaast geldt “the sky is the limit” bij IKEA. We stimuleren onze werknemers om door te groeien. Wist je dat veel van onze managers zelf begonnen zijn als weekendkracht?

 

Bij IKEA leren is ook mogelijk. We bieden regelmatig interessante stageplekken aan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op bijvoorbeeld Human Resources, Business Navigation, Logistiek of Communicatie & Marketing.

Op IKEA.nl/werkenbij lees je meer over IKEA als werkgever, kan je alle vacatures bekijken en kan je direct solliciteren. Maak je graag vooraf een afspraak zodat we je op de Onderwijsbeurs direct te woord kunnen staan, mail dan naar eindhoven.hr.nl@ikea.com. Heb je ons per ongeluk gemist op de beurs, maar wil je wel graag kennismaken, stuur dan ook een mail naar dit adres.

“Starten, doorgroeien en ontwikkelen bij IKEA? Pak je kans en kom kennis maken op de Onderwijsbeurs Zuid! We willen je graag leren kennen en beantwoorden al je vragen van harte.”

~Eva Jongedijk, HR adviseur IKEA Eindhoven~