La Place Food College

La Place Food College

Een groeiende organisatie betekent dat er veel kansen zijn. La Place blijft fantastische locaties openen, in zowel binnen- als buitenland. Dat maakt dat wij continu talentvolle mensen met de juiste drive en ambitie nodig hebben om het operationeel team van het sterkste horecamerk van Nederland te voorzien van professionele toppers. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers en vinden dat je bij ons het beste uit jezelf moet kunnen halen. Of je jezelf nu binnen een functie wilt ontwikkelen, of graag wilt doorstromen naar een functie met een breder pakket aan verantwoordelijkheden. Sky is the limit! Bij La Place investeren we in talent en daarom bieden we op maat gemaakte trainingen en opleidingen.

 

BBL opleiding MBO-2 en MBO-3: Een diploma halen zonder 5 dagen in de week in de schoolbanken te zitten!

Kun je niet wachten om aan het werk te gaan, maar wil je niet stoppen met leren? Dan bieden wij je de mogelijkheid om bij ons in een van onze restaurants aan de slag te gaan en daarnaast een MBO-opleiding te volgen op kosten van La Place! De opleiding duurt een jaar en je gaat gemiddeld één dag per twee weken naar school. Daarnaast werk je vier dagen in één van onze restaurants. Doordat je werken en leren combineert kun je de theorie die je op school krijgt direct in de praktijk toepassen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf. La Place voldoet aan alle kwaliteitscriteria en eisen van de brancheorganisatie. Ook hebben wij  in samenwerking met NCVB Bedrijfsopleidingen een BBL-opleiding op maat gemaakt, helemaal toegespitst op La Place. Doordat La Place veel aandacht besteedt aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling heb jij de vrijheid om het beste uit jezelf te kunnen halen. Wil je leidinggeven binnen La Place? Informeer dan naar de doorstroommogelijkheden richting het Management Traineeship van La Place. Grijp je kans!

 

Ons interne Management Traineeship: Groei mee met La Place!

Werk je in de horeca, ben je klaar met je opleiding en wil je je graag verder ontwikkelen als leidinggevende? Start dan met het MBO Traineeship Afdelingshoofd!

Als Afdelingshoofd geef je leiding aan je eigen afdeling en ben je de inspiratiebron voor de medewerkers. Je weet als geen ander hoe je jouw medewerkers kan enthousiasmeren en motiveren. Naast het bereiden van de lekkerste gerechten ben je het aanspreekpunt voor onze gasten. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze producten, het contact met onze gasten of personele vragen, ieder moment kijk je uit naar nieuwe kansen en mogelijkheden om de beste resultaten te behalen!

 

Diverse stageplekken in onze restaurants: Neem een kijkje in onze keuken!

Er is bijna geen leukere stage te bedenken dan in een La Place restaurant. Je leert er alles over vers eten, koken, gastvrijheid en teamwork. Tijdens je stage draag je hier ook aan bij en wie weet blijf je na je stage ook wel bij ons werken!