Maastricht University

Maastricht University

Samen met een groepje internationale studenten onderzoek je actuele problemen en los je ze op. Een tutor die jou persoonlijk kent, houdt een oogje in het zeil en grijpt alleen in als dat nodig is. Zo leer je op een actieve manier.
Spreekt jou dit meer aan dan al luisterend in een grote collegezaal te leren? Kom dan studeren in Maastricht, want aan de Universiteit Maastricht (UM) bepaal jij de koers en draag jij de verantwoordelijkheid.

Je persoonlijke leerervaring
In het Probleemgestuurd Onderwijs draait alles om jou, zijn docenten benaderbaar en leer je samen op een dynamische manier, waardoor je een assertieve professional wordt. Studeer je aan de Universiteit Maastricht, dan haal je meer uit jezelf.

Vergroot je wereld
Aan de Universiteit Maastricht studeer je in een ‘international classroom’ en kan het zijn dat de helft van de studenten tijdens de onderwijsbijeenkomst uit buitenlandse studenten bestaat. Met meer dan 100 nationaliteiten studeert aan de UM de meest internationale studentenpopulatie van Nederland!

Draag bij aan de maatschappij
In Maastricht maken studenten deel uit van de samenleving. Ze leven veelal in de binnenstad op kamers, tussen de overige bewoners en zijn vaak actief betrokken bij de gemeenschap.

Kom kennismaken!
Bezoek onze stand op de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober. Of kom naar onze Open Dag op zaterdag 8 oktober 2022.