Uitgebreide marketingcampagne

Wij zetten voor Onderwijsbeurs Zuid een uitgebreide marketingcampagne in met een breed aanbod aan marketingcommunicatietools, waarmee we de verschillende doelgroepen effectief bereiken. Bekijk ook de marketingcampagne van Onderwijsbeurs Zuid 2017!

Geoptimaliseerde website

Geoptimaliseerde websites

Aansprekende en geoptimaliseerde website met interessante online exposuremogelijkheden voor exposanten. Bekijk bijvoorbeeld eens de banner op de homepage.

Beursspecial

Online dossier met branded content

Samen met De Persgroep willen we een optimaal bereik creëren richting ouders én daarmee hun kinderen bereiken. In een online dossier op het Eindhovens Dagblad en Brabants Dagblad wordt in vijf artikelen over het onderwerp studiekeuze het bezoek naar de beurs aangejaagd.

Offline & Online communicatie

Offline & Online communicatie

Daarnaast is er een ondersteunende offline- en online- communicatiecampagne rondom Onderwijsbeurs Zuid en de beursspecial in Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad en op de websites van de dagbladen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Inzet van nieuwsbrieven aan geselecteerde en gesegmenteerde database van leerlingen/studenten, ouders én decanen. Bekijk hier een aantal voorbeelden: leerlingen, ouders en decanen.

Decanenbenadering

Decanenbenadering

Gerichte decanenbenadering via eigen database, specifieke mailingcampagnes en aanwezigheid bij decanenbijeenkomsten ter kennisgeving/promotie van ons beursportfolio.

Social Media

Social Media

Uitgebreide social media-campagnes op onder meer FacebookTwitter & Instagram met een groot bereik in de weken voor de beurs.

Posters & Flyers

Posters & Flyers

Opvallende posters, flyers, borden en banners op scholen/bibliotheken, de beurslocatie en bij drukke plaatsen in de verre omgeving van de betreffende beurs.

Online Campagne

Online Campagne

Per beurs een uitgebreide onlinecampagne door middel van Google AdWords, Google Display Netwerk en Remarketing (Google en Facebook) met meer dan 1 miljoen weergaven!

Radio

Radio

Daarnaast hoor je commercials van Onderwijsbeurs Zuid op Radio 8FM, vanaf twee weken voor de beurs. Via deze weg worden er een groot aantal luisteraars uit Noord-Brabant bereikt.