Notenboom

https://www.notenboom.nl/

Standnr: 217

MBO, HBO

Notenboom

Daarom Notenboom

Omdat jij gaat voor het beste resultaat! Omdat jij les wilt krijgen van de beste docenten uit de branche, omdat je je wilt ontwikkelen tot een professional en omdat je gemotiveerd en met veel plezier naar school wilt gaan.

Notenboom werd opgericht in 1958 en is inmiddels zestig jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- & Eventmanagement. In de afgelopen decennia groeiden we uit tot de beste speler in de onderwijssector en hebben wij vestigingen op diverse inspirerende  locaties in het land. Zo zijn wij gevestigd in Eindhoven, Hilversum en Maastricht en sinds kort ook in Rotterdam.

Het persoonlijke karakter van ons onderwijs zit diep geworteld in onze cultuur. Samen met een team van 150 gepassioneerde en gewaardeerde collega's zetten wij ons dagelijks in om onze studenten van het beste onderwijs te voorzien.

Onder ons persoonlijke credo: 'het leveren van de hoogste kwaliteit en het bewaken van de kleinschaligheid'.

In onze ogen is onderwijs meer dan het afwerken van een tekstboek, want er is zoveel meer dan theoretische kennis. Onze docenten worden geselecteerd op basis van deskundigheid en ervaring in het werkveld. Door hun nauwe connecties met de branche kunnen zij hun hun ervaringen en vakexpertise doorgeven aan onze studenten.

TOP-opleidingen

Ons persoonlijke onderwijs wordt dan ook al jaren achtereen bekroond met het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’. Dat betekent dat al onze particuliere opleidingen op mbo-, associate degree- en hbo-niveau de beste zijn van Nederland! Resultaat waar we enorm trots op zijn – en waar al onze 150 docenten en medewerkers zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten.

HBO BACHELOR IN 3 JAAR - NIVEAU 6

KORT HBO IN 2 JAAR - NIVEAU 5

MBO IN 2 JAAR - NIVEAU 4