OnderhoudNL

Standnr: 110

MBO, Leerwerkbedrijf, Branche en sectorpromotie

OnderhoudNL

WELKOM IN DE WERELD VAN VASTGOEDONDERHOUD

Schilders- en onderhoudsspecialisten zijn de ‘mooi-makers’ van Nederland. Gebouwen, bruggen en andere bouwwerken, zijn vaak voorzien van een verflaag om ze mooier te maken. En waarmee je helpt Nederland duurzaam te beschermen. Je kunt als schilder trots zijn op je afgeleverde werk en krijgt te maken met blije mensen wanneer klanten tevreden zijn over het werk. Een schilder en onderhoudsspecialist kan veel meer dan alleen met verf werken. Het houdt niet op bij een pot verf en een kwast. Ook behangen, glaszetten en verfspuiten horen tot de taken. Bovendien zijn er technieken in het vak waarin jij je verder kunt specialiseren, zoals houtimitatie en werken met bladgoud of het behandelen van hout- en betonrot.

In de schilders- en onderhoudsbedrijfstak valt veel te leren en veel te kiezen. Ga je voor all-round schilder, of wil je je specialiseren in restauratiewerk of glaszetten? Houd je van het uitvoerende werk, of zie je een baan als projectleider, werkvoorbereider of onderhoudsadviseur wel zitten? Of denk je aan het starten van een eigen bedrijf? Het kan allemaal!

Het vak kan je leren via één van de 25 Schildersvakopleidingen van OnderhoudNL Opleidingen verspreid over heel Nederland. Wij werken daarbij nauw samen met vastgoedonderhoudsbedrijven (leerbedrijven) die graag een leerling op willen leiden. En met ROC’s (Regionale OpleidingsCentra) die theorielessen verzorgen. De praktijklessen volg je bij één van de Schildersvakopleidingen van OnderhoudNL Opleidingen. 

Interesse? Kijk op www.OnderhoudNLopleidingen.nl voor meer informatie of bezoek onze stand tijdens de beurs op 30 september en 1 oktober te Veldhoven. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Graag tot ziens!