Universitaire Bachelor Fysiotherapie

Universitaire Bachelor Fysiotherapie

Fysiotherapie - Wetenschap én Praktijk

Zit jij te denken aan een universitaire opleiding Fysiotherapie? Ben jij een VWO’er met N&G óf N&T+biologie profiel? Dan bieden wij een uitdagend opleidingsprogramma met topdocenten en veel persoonlijke aandacht voor jou als student. Een unieke mix tussen wetenschappelijk en praktijkonderwijs. Na deze voltijd WO opleiding fysiotherapie kun je zowel een carrière in de fysiotherapie als in de wetenschap starten.

Wij bieden een opleiding die jou uitdaagt en aansluit bij de huidige en te verwachten veranderingen in de gezondheidszorg. Als academisch opgeleide fysiotherapeut kun je straks wetenschappelijk onderbouwde zorg leveren, ben je een volwaardig gesprekspartner van eveneens academisch geschoolde huisartsen en specialisten en kun je een bijdrage leveren aan de onderbouwing en ontwikkeling van het vakgebied door middel van wetenschappelijk onderzoek.

Het volledige programma is gelijkwaardig aan fysiotherapie-opleidingen van universiteiten in de Verenigde Staten, Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen.

 

De Perfecte Back-up voor Geneeskunde

Ben je op zoek naar een back-up voor Geneeskunde? Met onze extracurriculaire modules kun je toegang verkrijgen tot de selectieprocedure voor zowel de Bachelor als de Master Geneeskunde. De perfecte back-up dus! 

 

Een knop met een link naar onze website.

 

SOMT University of Physiotherapy

Gevestigd in Amersfoort, SOMT University of Physiotherapy beoogt alle fysiotherapeuten en artsen in Nederland op te leiden tot specialisten op het gebied van het menselijk bewegen. Door HBO en universitair onderwijs te combineren met onderzoek en expertise zijn we het startpunt van duurzaam en verantwoorde zorg op hoog niveau en volwaardig gesprekspartner binnen een multidisciplinaire en academische setting. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor meer informatie over SOMT en onze partners. 

 

Kom gerust een kijkje nemen op de Onderwijsbeurs voor meer informatie, waar onze eigen studenten hun ervaringen zullen delen! Tot dan!

 

College in Fysiotherapeutische Manipulaties.