Universiteit Hasselt | PXL-Mad School of Arts

https://www.uhasselt.be/

Standnr: 103

HBO, WO, Belgisch onderwijs

Universiteit Hasselt | PXL-Mad School of Arts

Universiteit Hasselt 

De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt). Kiezen voor de UHasselt is kiezen voor toekomstgerichte opleidingen en een uniek onderwijsmodel, met interactieve lessen in kleinere groepen. Voorop staat een zo volledig mogelijke vorming van onze studenten, met niet alleen aandacht voor kennis, maar ook voor  taal-, communicatie-, en andere vaardigheden. Onze studenten leren met inzicht studeren, kritisch denken, zelfstandig werken en ondernemend zijn. Tijdens de opleiding al proeven ze van de praktijk. De UHasselt-alumnus? Dat is een vlot inzetbare en flexibele professional! Meer info op www.uhasselt.be

Mad About Arts?! PXL-MAD School of Arts biedt een creatieve Bachelor/Masteropleiding Beeldende Kunsten.  Je kan kiezen voor een atelier binnen Vrije Kunsten (juweelontwerp & edelsmeedkunst, keramiek, open lab, schilderkunst, sculptuur & installatie, vrije grafiek) of voor Grafisch Ontwerp (Illustratieve, Interactieve, Reclame en Grafische Vormgeving).   
Bij PXL-MAD School of Arts is de afstand tussen studenten en docenten bijzonder klein : individuele begeleiding is bij ons een realiteit.  Onze bruisende campus ligt op wandelafstand van het quartier canal en het stadscentrum van Hasselt.