Praktische info

Op vrijdag 9 & zaterdag 10 oktober vindt Onderwijsbeurs Zuid, hét studiekeuze-evenement van Zuid-Nederland, plaats in Koningshof Veldhoven. In korte tijd worden je leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo, hbo en universitair niveau in zowel Nederland als België. Daarnaast informeert de beurs hen ook over studeren, stage en taalreizen buiten onze landsgrenzen. Graag willen wij je uitnodigen om met je leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 9 oktober 2020 geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10 oktober 2020 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Koningshof Veldhoven
Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken of met de trein. Bezoek je de beurs met je klas? Dan is de kans groot dat je decaan of mentor het vervoer heeft geregeld.
Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven.  Bij het Koningshof zijn 2.000 gratis parkeerplaatsen. 

Het is dicht bij de A67 en A2, die u naar Antwerpen, Amsterdam en Maastricht leiden.
Ook bevind er zich een bushalte tegenover de locatie, waar de bus rijdt van en naar het station van Eindhoven. Met de bus bent u binnen 30 minuten in Eindhoven.

Kom je liever met de trein?

Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. Je ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland.

Koop je treinkaartje met korting

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid is voor iedereen gratis na registratie. Zowel jij als je leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvang je direct een toegangsbewijs per mail.
Kies je er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan je e-ticket aan.
Bezoek je de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal.

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen