Praktische info

Op vrijdag 27 & zaterdag 28 september vindt Onderwijsbeurs Zuid, hét studiekeuze evenement van Zuid-Nederland, plaats in het Beursgebouw Eindhoven. In korte tijd worden uw leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden op mbo, hbo en universitair niveau in zowel Nederland als België. Daarnaast informeert de beurs hen ook over studeren, stage en taalreizen buiten onze landsgrenzen. Graag willen wij u uitnodigen om met uw leerlingen een bezoek te brengen aan de beurs.

Openingstijden

Vrijdag 27 september 2019 geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 28 september 2019 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Beursgebouw Eindhoven
(direct naast het Centraal Station)
Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven 

Bereikbaarheid

U kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met de trein of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer. Het Beursgebouw is gesitueerd naast het NS- en het centraal busstation van Eindhoven, midden in het centrum van de stad.

Komt u liever met de trein?
Dit jaar hebben wij wederom een actie samen met NS voor onze beursbezoekers. U ontvangt maar liefst 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland.

Koop uw treinkaartje vanaf medio mei met korting

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid is voor iedereen gratis na registratie. Zowel u als uw leerlingen dienen zich te registeren. Daarna ontvangt u direct een toegangsbewijs per mail.
Kiest u er voor om de beurs individueel zonder leerlingen te bezoeken vraag dan vanaf 1 mei uw e-ticket aan.
Bezoekt u de beurs klassikaal met leerlingen, registreer dan klassikaal (dit is mogelijk vanaf 1 mei).