Openingstijden

Vrijdag 30 september 2022 geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 1 oktober 2022 geopend van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie

Koningshof Veldhoven
Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Bereikbaarheid

Klassikaal naar Koningshof
Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken. Bezoek je de beurs met je klas? Dan is de kans groot dat je decaan of mentor het vervoer heeft geregeld.

Met het openbaar vervoer naar Koningshof
Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven. Met de bus (lijn 19 en 319) ben je binnen 30 minuten vanuit Eindhoven Centraal in Veldhoven. Ook is er een bushalte tegenover de locatie, waar de bus rijdt van en naar het station van Eindhoven. In verband met werkzaamheden aan rotonde Kempenbaan rijden lijn 19 en 319 met een omleiding. De vervangende halte voor Koningshof is kruising Zilverbaan/De Locht.

Met de auto naar Koningshof
Voor de mensen die bekend zijn in de omgeving is het goed om te weten dat de Kempenbaan in Veldhoven is afgesloten. Kom je met de auto naar het Koningshof? Rijd dan via de A67 en houd afrit 31 aan. Check de route via Google Maps.

Parkeren = Gratis

Koningshof Veldhoven beschikt over 2.000 gratis parkeerplekken, zodat alle bezoekers van Onderwijsbeurs Zuid gratis kunnen parkeren. Het is dichtbij de A67 en A2, die je naar Antwerpen, Amsterdam en Maastricht leiden.

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct via je mail. Print het ticket met barcode uit en vergeet het niet mee te nemen naar de beurs. Ook je ouders, vrienden en klasgenoten dienen zich vooraf te registreren.

Gratis aanmelden