TREINKAARTJE MET 20% KORTING!

Kom je met de trein naar Onderwijsbeurs Zuid? Speciaal voor alle treinreizigers hebben we samen met de NS een korting afgesproken van 20% op een retour van en naar Eindhoven Centraal, vanaf ieder station in Nederland.

Het Beursgebouw ligt op vijf minuten lopen van station Eindhoven Centraal, super handig dus! Je treinkaartje bestel je eenvoudig online via deze link.

NS-actie Onderwijsbeurs Zuid
Ga je een bezoek brengen aan Onderwijsbeurs Zuid? Meld je dan meteen aan en je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de NS-actie en al het nieuws over de beurs.

In het weekend van Onderwijsbeurs Zuid zijn er werkzaamheden aan het spoor rondom Eindhoven. Plan je reis dus tijdig via www.ns.nl

Looproute vanaf Eindhoven Centraal
Op maar 2 minuten loopafstand bereik je Beursgebouw Eindhoven. Je neemt de trap vanaf het perron naar beneden en gaat dan rechtsaf (volg de borden "Beursgebouw"). Bij de uitgang sla je linksaf. Je ziet het Beursgebouw dan links liggen. Je loopt rechts om het gebouw heen, door de fiets- en voetgangerstunnel, via de winkelpromenade, zie je aan je linkerkant de hoofdingang van het Beursgebouw.