Veelgestelde vragen

Toegangsbewijs

Heeft iedereen een eigen ticket nodig?
Ja, iedereen heeft een eigen ticket nodig. Dus kom je met je familie, vrienden of klasgenoten. Zorg dat iedereen een geprint ticket bij zich heeft. Aanmelden kan via deze link.

Moet ik mijn ticket geprint meenemen naar de beurs?
Ja, print je ticket thuis (of op school) uit en neem het mee naar de beurs. Heb je thuis geen printer? Dan bestaat er een mogelijkheid om je ticket op de beurs te printen. Houd je ticket op mobiel gereed bij binnenkomst. 


Tijdsblokken

Ik wil graag mijn tijdsblok wijzigen, kan dat?
Ja, onderaan de bevestigingsmail (met daarin je ticket), staat een link (Klik hier om je tijdsblok te wijzigen) waar je het tijdsblok kunt aanpassen.

Hoe lang mag ik op de beurs blijven?
Als je eenmaal op de beurs bent mag je zolang blijven als je zelf wilt. Totdat de beurs gaat sluiten natuurlijk ;) Het door jou gekozen tijdsblok geldt als aankomsttijd. Zorg er dus voor dat je binnen dit tijdsblok arriveert op de beurs.

Ik wil me graag afmelden voor de beurs, hoe doe ik dat?
Onderaan de bevestigingsmail staat een linkje (Klik hier om je tijdsblok te wijzigen). Als je hierop klikt kun je jezelf afmelden voor de beurs.


Activiteiten

Moet ik me aanmelden voor studiekeuze-sessies, interessegebied voorlichtingen of andere presentaties?
Nee, deze zijn vrij toegankelijk. Zorg wel dat je op tijd bent, want de sessies zijn populair en vol is vol.

Moet ik me aanmelden voor een 1-op-1 gesprek met een studiekeuzecoach?
Ja, hiervoor kun je terecht bij de studiekeuzecoaching op de beurs. Een gesprek kost €5,- en kan enkel met pin betaald worden. Zorg ook hier dat je op tijd bent, want vol is vol. Vooraf online aanmelden is niet mogelijk.