Praktische info

Dit jaar vindt Onderwijsbeurs Zuid plaats op vrijdag 29 september & zaterdag 30 september op een prachtige locatie: het Koningshof in Veldhoven. Deze twee dagen kunnen je leerlingen volop inspiratie op doen voor hun vervolgstudie. De beurs heeft aanbod op mbo, hbo en universitair niveau met scholen uit zowel Nederland als België. Ook is er informatie te vinden over studeren, stages en taalreizen in het buitenland. Komen jullie ook?

Openingstijden

Vrijdag 29 september 2023 geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 30 september 2023 geopend van 09:00 tot 16:00 uur

Locatie

Koningshof Veldhoven
Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken, met het openbaar vervoer (circa 30 minuten reistijd) vanaf Eindhoven Centraal Station waar elke 10 minuten een bus vertrekt of met het door ons gefaciliteerde busvervoer. Klik hier voor meer informatie over het busvervoer. 

Het Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven. Bij het Koningshof zijn 2.000 gratis parkeerplaatsen. Het is dicht bij de A67 en A2, die je naar Antwerpen, Amsterdam en Maastricht leiden. 

Gratis aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid is gratis. Om de beurs te bezoeken heeft iedereen een persoonlijk e-ticket nodig, zowel leerlingen als decanen, mentoren en ouders die de beurs willen bezoeken. Na registratie ontvang je het e-ticket binnen een paar minuten in je mailbox.

Kies je er voor om de beurs individueel (zonder leerlingen) te bezoeken, vraag hieronder je ticket aan. Bezoek je de beurs klassikaal (met leerlingen), registreer dan klassikaal.

Klassikaal aanmelden Individueel ticket aanvragen